Прочитај ми чланак

Брнабић са ручка напала демонстранте: Скуп је био тужан и лицемеран!

0

Ана Брнабић опет блиста, у њеном стилу, дели народ и обраћа се само онима који мисле као она. На данашњем протесту "Еколошки устанак" на којем се испред Скупштине окупио велики број грађана, премијерка је после ручка са Александром Вучићем и Синишом Малим банула на Дневник РТС и напала демонстранте!

– Људи су данас кршили мере, нису имали маске, лицемерно је да су имали подршку лекара. То је било тужно и потпуно несхватљиво. И медији који су извештавали о овоме су скуп од неколико хиљада људи назвали легитимним, а пљујемо 200-300 људи који се окупе око споменика Стефану Немањи – рекла је Брнабићка за Дневник 2 на РТС.

Није се заустављала ту, па, по обичају, као научену песмицу, сипала је следеће оптужбе:

– Овакве ствари које смо видели, па чак и неки људи из здравства који су говорили на скупу, јесте потпуно погрешно. Оно што смо видели не одговара стварности, јер су тамо биле неке организације које су финансиране из иностранства. То је лако проверљиво и то од земаља који су лидери у производњи енергије.

Затим је Брнабићка наставила да бљује ватру по грађанима.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

– Није ми јасно зашто такви скупови нису били организовани пре 8-10 година, тада није билло интереса, истина, тада је било и мање возила и људи тада нису могли да приуште возила колико могу данас, а фабрике су биле затворене. Чуди ме тајминг овог скупа, јер је 18. марта на предлог Скупштине донет Закон о климатским променама, а пре два дана и закон о заштити природе. Све је легитимно, ово је важна тема, коју сам као премијерка ставила на топ три тема. Али она показује и да се Србија много променила, више приоритети нису радна места, ни да ли ће наша деца овде наћи посао, плате, не прича се о пензијама, и то је феноменална ствар.

Очигледно да замена теза Брнабићки одлично иде, па је на крају поентирала:

– Лагала бих кад бих рекла да је моја Влада почела да се бави овим, не, почела је 2014. када је премијер био Александар Вучић, и од тада смо уложили преко 600 милиона евра, не динара већ евра, за одсумпоравање – закључила је за Дневник 2 РТС Ана Брнабић.