Прочитај ми чланак

„БРАНЕ КОСОВО“ Док траје седница о КиМ, посланик режима гледа п..но садржај! ВИДЕО

0

Посланик Социјалистичке партије Србије Звонимир Стевић током скупштинске расправе је гледао порно филм на мобилном телефону. На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем се јасно види екран његовог мобилног телефона.

Иронија је у томе што се све дешава током расправе о европском плану за Косово, кад је председник Србије Александар Вучић говорио о великим притисцима на нашу земљу, а сам Стевић је пореклом с Косова и Метохије.

По занимању је дипломирани правник.

Од 1984 до 1987. године био је новинар у НИП Јединство.

Од 1987. до 1990. године био је секретар Комисије за ЈУ програм.

Од 1991. до 1999. године био потпредседник Скупштине града Приштина.

Од 1996 до 2000. године био је посланик у Већу грађана Савезне Скупштине СР Југославије.

У јулу 2008. године био је постављен за помоћника министра и председника Координационог центра у Министарству за Косово и Метохију.

Од децембра 2008. године обављао је функцију државног секретара у Министарству за Косово и Метохију и председника Координационог центра у Министарству за Косово и Метохију.

Члан је Председништва и Главног одбора Социјалистичке партије Србије, и у два мандата председник Покрајинског Одбора Социјалистичке партије Србије за Косово и Метохију.

Функцију народног посланика обављао је шест пута до сада.

Тренутно је члан Одбора за Косово и Метохију, а заменик је члана у Одбору за уставна питања и законодавство и Одбору за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања.