Прочитај ми чланак

БОТОВИ СПРЕМНИ „Ђука“ позвао СНС да у 20 и 30 дају одговор на шерпе

0

Током данашње расправе у Скупштини Србије могло се чути неколико предлога какав би требало да буде одговор у лупање у шерпе одосно акцију “Буком против диктатуре” која је почела у недељу.

„Госпођо Брнабић нисте смели да повучете уредбу о лажним вестима и да послушате Александра Вучића да не хапсите оне који шире лажи. Овде се излази у сусрет лажним новинарима. Свако има право да буде новинар, а нико нема право да лаже. Каква бре демократија у време ванредног стања.

screenshot/Prva

Ми смо стално у некој дефанзиви и то једном мора да се пресече”, рекао је посланик СНС Владимир Ђукановић, током расправе у Скупштини Србије и позвао грађане да се свакога дана у 20 и 30 сати придруже акцији стоп тајкунима и криминалцима и да са својих тераса гласном музиком дају одговор на лупање у шерпе односно акцију „Буком против диктатуре која је почела у недељу.

Док је Ђукановић предлагао да се заглушујућом музиком грађани свакога дана у 20.30 часова супроставе тајкунима, дотле је Војислав Шешељ предложио да то буде песмом „Спремте се спремте, четници“.

Ђорђе Комленски , посланик Покрета сиоцијалиста оценио је да би јединатво било показано само песмом: Марш на Дрину“, јер је то песма која има историју.

Иначе, Владимир Ђукановић данас је позвао представнике власти да ни по коју цену не дозволе релаксирање мера за Празник рада.