Прочитај ми чланак

БОШКО:Бруталан напад на Борка Стефановића је покушај убиства политичког противника

0

Нисам мислио да се тако брзо могу остварити моје најцрње слутње које сам изрекао на конференцији за медије пре неколико дана у Чачку да је после свега што власт примењује на локалним изборима у општини Лучани остало још само да почну да бију и убијају политичке противнике.

Мучки и кукавички напад с леђа на Борка Стефановића који се синоћ догодио у Крушевцу није ништа друго него покушај убиства једног опозиционог лидера, с обзиром да је извршен испред сале где се одржавала трибина Савеза за Србију у Крушевцу и да је јасно да је добро испланиран и организован. Зато је посебно срамотна изјава председника СНС Александра Вучића да се ради о лаким телесним повредама иако је јавност имала прилике да види крвавог Борка Стефановића са огромном посекотином на потиљку.

Очекујем да надлежни државни органи саопште идентитет извршилаца овог кривичног дела, али и налогодаваца, тј. оних који стоје иза овог покушаја убиства. Хвала Богу што овај бруталан напад седморице маскираних нападача није завршио смртним исходом као у случају Оливера Ивановића, али неко за ово мора да одговара.

Зато постављам питање зашто нису ухапшена преостала петорица виновника овог бруталног пребијања и тражим да се јавност обавести да ли је и ко од њих члан СНС.

                               ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!