Прочитај ми чланак

Бошко: Зорана Михајловић може да се врати на власт само на НАТО тенковима

0

Бошко Обрадовић, лидер Српског покрета "Двери", прокоментарисао је одлазак Зоране Михајловић из Српске напредне странке (СНС). Она је у интервјуу за новине "Нова" рекла да се Вучић толико променио да она више не жели да буде у СНС-у.

Обрадовић је рекао да може само да се насмеје на ту изјаву Зоране Михајловић.

– Ја видим само њену еволуцију од „Г17 плус“, преко напредњака до садашње жеље да се ухлеби у некој прозападној опозицији. Она има западне информације да ће напредњаци бити будућа власт у Србији. Запад бира Александра Вучића и нема сумње да су стали иза напредњачке власти зато што су им обећали управо ово што раде последњих десет година, а то је признање лажне државе Косово у тим етапама како су то и радили – каже Обрадовић и додаје да Зорана Михајловић може да се врати на власт у Србији само на НАТО тенковима.

– Она је потпуно политички ирелевантна, њу коментарисати можемо само у смислу криминалних и коруптивних афера које су везане за њене боравке у разним министарствима. Ми сада имамо нове Зоране Михајловић, попут Дубравке Ђедовић у садашњој Влади Србије која се сада бави распарчавањем и приватизацијом ЕПС-а и то је тема. Зорана Михајловић је прошлост, изузев у смисли кривичне одговорности за бројне афере које су се дешавале у њено време – рекао је Обрадовић и поново додао да је њен политички повратак могућ апсолутно и једино на НАТО тенковима у случају некек потпуне окупације Србије.

– У контексу тога да Запад бира власт у Србији, само сада мора да је прими неко попут Драгана Ђиласа, Здравка Поноша или Небојше Зеленовића, мора да је прими неко, као што је примо Александар Вучић и Томислав Николић својевремено у напредњачко друштво. Ја верујем да је нико од поменутих неће примити, она самостално да направи неку релевантну политичку организацију нити је икад знала и умела, нити то може, значи остаје једино да једино Запад буквално декретом натера неког да прими Зорану Михајловић у будућу власт – закључио је лидер Двери.