Прочитај ми чланак

БОШКО: Вучић је потрошен, на заласку, следи његово повлачење!

0

Обрадовића смо питали: да ли би и под којим условима Бошко Обрадовић ушао у коалицију са Српском напредном странком? Да ли бисте икада сарађивали са Александром Вучићем?

„Вучић је на заласку политичке каријере, уморан и потрошен, иако се то можда не види на први поглед. Следи његово повлачење са места председника СНС, па повлачење из политике. Време је да почнемо да разговарамо о Србији после Вучићевог пада. Та будућност је незамислива без Двери и идеје модерног српског патриотизма који поред поштовања наше и туђе вере, језика, писма, историје и породичних вредности подразумева и економски и еколошки патриотизам“, рекао је Обрадовић у интервјуу за „Нову“.

Додао је да политичко време Вучића пролази, а да долази време Двери.

„А ништа није тако јако као идеја за коју је дошло време. Колико Вучићево време пролази, толико време политичких идеја Двери долази – то је историјско кретање чије обрисе већ почињемо да наслућујемо. А сада после толико година коначно имамо и уједињење уставобранитеља, патриота и монархиста у један заједнички опозициони Патриотски блок. Што значи да је сазрелило, свиће“, одговорио је Обрадовић на ово питање.