Прочитај ми чланак

БОШКО: Уместо да је у карантину, манијак наставља изборну кампању по сваку цену!

0

Невероватно звучи податак да отац зараженог сина није у самоизолацији, није у карантину, није тестиран на корону, већ уместо тога обилази клиничке центре широм Србије и гостује на ТВ станицама. Наравно, реч је о Александру Вучићу, који народу Србије неће дати мира ни овог преподнева, с обзиром на то да ће бити гост на ТВ Прва.

– Уместо да је у кућном карантину или у самоизолацији у Председништву, одакле би могао да обавља свој посао, манијак мора да настави са предизборном кампањом по сваку цену. Није ово само психотерапија коју мора да прими. Ово је једини начин да одржава власт и да се све не распадне – нагласио је Обрадовић.

Лидер Двери не истакао да настаје мук или хистерија када се режиму Александра Вучића поставе следећа питања:

– 1. Зашто су се спрдали са новом заразном болешћу? 2. Зашто су расписали изборе и скупљали потписе иако су знали за прве заражене? 3. Где ради 8.500 страначки запослених који су ботовали за власт у радно време? 4. Зашто Александар Вучић
није у изолацији?

Позивам Полицију да приведе Вучића јер се оглушио о прописане државне мере и присилно га спроведу у карантин. Позивам и Тужилаштво да по службеној дужности покрене кривични поступак против њега због кршења члан 248 КЗ и непоступање по здравственим прописима за време епидемије!

Понашајући се на овај скандалозан начин председник Српске напредне странке даје лош пример и уводи двоструке стандарде у државним мерама, што има негативну последицу да грађани неће даље поштовати одређене прописане мере када оне више не важе подједнако за све. Зато, Вучића у самоизолацију – поручио је Обрадовић.