Прочитај ми чланак

БОШКО Срби и Руси браћа заувек! Отворено сам уз Русију, НЕ антируској хистерији

0

Деведесетих смо на својој кожи осетили шта значи западна медијска машинерија лажи којом се сатанизује читав један народ зарад војних и геополитичких интереса НАТО-а. Данас када то исто пролази Русија - треба отворено стати уз њу и узвратити за сву подршку Русије нама ових година!

Ово поручује лидер Двери Бошко Обрадовић и осуђује све најаве о увођењу санкција Русији.

– Филмски фестивал у Кану рекао је да руска делегација није добродошла, а Русија је такође избачена и са песме Евровизије. Још много је примера прогона и шиканирања руског народа широм света. Тешко је данас бити Рус. Зато стојимо уз нашу браћу и противимо се антируској хистерији.

Прогон руске културе широм света, руских спортиста, уметника, и живих и мртвих – варварски је и антицивилизацијски чин. Валериј Гергијев, славни руски диригент добио је отказ у Минхенској филхармонији јер није желео да се изјасни против Русије.

На Универзитету Бикока, у Италији, првобитно су отказана предавања професора Паола Норија о Достојевском. Тек након побуне предавање му је ипак дозвољено. ,,Данас је кривица бити и мртав Рус’’ – рекао је том приликом професор и сами смо сведоци тога – објаснио је Обрадовић.