Прочитај ми чланак

Бошко поручио Вучићу у СНС: Падате с власти или на фер изборима или на улици

0

Бошко Обрадовић реаговао је на изјаву Александра Вучића, који је у свом маниру рекао да неће дозволити опозицији да спрече изборе уз поруку "тај филм нећете гледати".

– Доста си ти одређивао који се филмови гледају. Буди сигуран да ћемо спречити изборе који су унапред нерегуларни и покрадени. Ти рече да нећете причати са опозицијом, па сад морате. Тако ћете морати и да одете са власти. Бирајте да ли на изборима или на улици. Избор је само ваш – истакао је Обрадовић.

Лидер Двери се осврнуо и на Вучићев коментар да је Бошко љубимац Метјуа Палмера.

– Оно кад ти да си Палмеров љубимац каже човек који је довео Шредера на страначки митинг на дан обележавања почетка НАТО бомбардовања, грлио се са Клинтоном и давао му паре, узео Блера за саветника у Влади, а са Западом данас преговара о признању независности Косова и разграничењу – наглашава Обрадовић.

Обрадовић ће наставити да инсистира да афера Индекс Небојше Стефановића добије епилог, нарочито после потврде Министарства просвете Велике Британије да у њиховој евиденцији не постоји Мегатренд универзитет.

– Мића Мегатренд признаје да његов лажни факултет у Лондону, који је завршило 1054 лажних студената, нити је акредитован у GB нити зна да ли је тамо уопште регистрован за образовну делатност (зато што није). Не само Небојша из Београда већ и многи од ових 1054 данас владају Србијом – рекао је Обрадовић.

Лидер Двери је позвао Стефановића да открије и неку информацију о Вучићевом приватном прислушном центру који је – по Шешељевом сведочењу – купио за 35.000 евра још у време СРС да прислушкује своје страначке колеге.

https://twitter.com/srbininfo/status/1157014724393013248?s=20