Прочитај ми чланак

Бошко Обрадовић позвао неодлучне гласаче да га подрже на изборима

0

Председнички кандидат "Патриотског блока" Бошко Обрадовић рекао је да је у неодлучним гласачима кључ и да би они требало њега да подрже на предстојећим изборима.

Он је за Нова.рс рекао да никада није било више неодлучних на изборима и да су они заправо најјача опозициона колона.


„Обраћам се свима вама које истраживања јавног мњења препознају као оне који ће гласати за опозицију, али још увек се нису определили тачно за кога. Никада није било више неодлучних на изборима – Ви сте најјача опозициона колона јер вас тренутно има између 10 и 20 одсто. Позивам вас да ми пружите шансу на изборима 3. априла на свим нивоима, јер представљам једну нову генерацију политичара који до сада нису били на власти, нису варали и пљачкали овај народ, иза себе немају афере, а имају конкретан план и програм како ће изгледати Србија после Вучићевог пада са власти“, рекао је Обрадовић, напомињући да га гласачи познају и да знају шта је све учинио до сад.

„Познајете ме добро из свих борби против ове недемократске и криминализоване власти, како у Народној скупштини тако и на бројним протестима и демонстрацијама у којима сам учествовао, а многе и организовао или предводио. Имам 11-огодишњи опозициони радни стаж и никада се никоме нисам продао, ни у садашњој, ни у бившој власти. Гледамо исте фаце већ више од 30 година како се врте на српској политичкој сцени. Предлажем да заједничким снагама покренемо политичке промене, да дамо глас онима који до сада нису били на власти, па ако се не покажу добро да и њих мењамо. Време је да променимо, да промешамо карте, да освежимо и продишемо. Зато вас позивам да свој глас дате изборној листи под редним бројем 11 на републичким и београдским изборима“, апеловао је Обрадовић.