Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Ко је издајник Косова – власт или опозиција?

0

Када дође тренутак предаје КиМ власт ће то представити као договор са Албанцима ради мира и сигурности, а опозицију ће оптужити за издају, шуровање са Албанцима и изазивање хаоса у држави.

Веровали или не, има нешто горе и од одрицања од Косова и Метохије, дакле од урушавања националног интегритета и суверенитета. А то је када власт одрицање од дела територије представља као патриотизам, а за издају оптужује опозицију. То је замена теза достојна Гебелса.

Оно што је једино добро у овом опаком медијском спину јесте што су властодршци овај свој медија-план већ јавно открили кроз режимску дневну новину „АЛОˮ у чланку са карактеристичним насловом: „Ако не буде договора око Косова Албанци добијају све а опозиција насилно преузима властˮ, и што се потврђује кроз ауторске текстове Небојше Стефановића и Марка Ђурића објављене у Куриру .

Ако занемаримо то да не може да изда онај ко је у опозицији, јер његово деловање нема последице по државу, већ само онај ко је на власти, овде треба детаљно разоткрити овај најбезочнији медијски спин у новијој политичкој историји Србије – овако ће нам представљати признање независности Косова:

Дакле, они који планирају да потпишу правно-обавезујући споразум са лажном државом Косово који значи признање независног Косова од стране Србије (СНС) – они су патриоте. Они који су спремни да пристану да независно Косово добије чланство у УН и тиме дефинитивно признају независност јужне српске покрајине (СНС) – они нам желе добро. Они који су одмрзли замрзнути конфликт који су наследили, повукли државне институције Србије са КиМ и предали власт Албанцима (СНС) – они су то урадили ради мира, сигурности и будућности наше деце, посебно оне на КиМ. Они ће издају и признање независности Косова назвати договором са Албанцима, а ко нормалан може бити против договора, мира, сигурности, будућности своје деце…

Са друге стране, они који су против правно-обавезујућег споразума са лажном државом Косово (Двери и други у опозицији) – они су издајници јер спречавају договор са Албанцима. Они који се противе столици Косова у УН (Двери и други у опозицији) – они шурују са Албанцима и спречавањем договора призивају нову „Олујуˮ на север КиМ. Они који тврде да Председник Србије крши Устав од потписивања антиуставних бриселских споразума 2013. до данас и неовлашћено даље преговора о КиМ без знања Народне скупштине (Двери и други у опозицији)  – они изазивају хаос у Србији са циљем да сруше највећег сина свих народа и народности (оног за ког партијско гласило СНС „АЛОˮ каже да је „свој живот ставио у службу целог народа“). Они, дакле, који се боре за очување КиМ у саставу Србије и супротстављају властима које припремају признање независног Косова у форми потписивања правно-обавезујућег споразума са лажном државом Косовом – они су за рат, дестабилизацију и хаос у Србији.

Идемо даље: Ако не буде договора са Албанцима, каже СНС пропаганда (читај: ако не предамо Косово) – Албанци добијају све (иначе ако предамо Косово не добијају све?!). Тај одличан договор са Албанцима (којим иначе СНС признаје независно Косово) спречавају „зли опозиционариˮ који су – замислите – у договору са Албанцима и оптужиће председника Србије за кршење Устава (који он иначе не крши тиме што урушава територијални интегритет и суверенитет земље)?!?

Све што је до сада урађено у предаји КиМ од стране Вучићеве власти је врхунски патриотизам, а уколико случајно не успе да га преда до краја и тиме признајући независно Косово обезбеди трајни мир и будућност наше деце – зна се ко ће бити крив, Ало је то већ утврдио: „Ако се којим случајем не постигне договор за Косово, договор за опстанак и спас српства на Косову, данас морамо јасно и гласно рећи: тајкуну Ђиласе, пребогати и корумпирани Јеремићу и ти, Бошко Обрадовићу, који си у Скупштину довео Хрвата Пернара који каже да су Срби криви за „Олују“, бићете одговорни, заједно са Петровићем, Стаматовићем и осталом братијом!ˮ

Зато, поштовани грађани Србије, како нас убеђују Марко Ђурић, Небојша Стефановић и лист Ало треба пустити да онај који се састаје са Тачијем и Харадинајем потпише правно-обавезујући споразум, јер у супротном чека нас мрачни сценарио да опозиција (која како кажу шурује са Албанцима, само се не зна са којим кад је оне главне – Тачија и Харадинаја за партнере већ узео председник) изазове хаос и дође на власт.