Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Изазивам браћу Илиће на директан ТВ дуел

0

bosko-obradovic-braca ilic

Обраћање на конференцији за медије одржаној 16. марта у Чачку.

Браћа лажни магистри Велимир и Војислав Илић налазе се већ 19 година на власти у Чачку. За то време град је у потпуности замро: влада бела куга, у пљачкашким приватизацијама уништене су бројне некада велике чачанске фирме, незапосленост је преко 30%, све већи број младих људи и породица се свакодневно исељава, годинама у Чачак није дошла нити једна инвестиција, лажна предизборна обећања мере се десетинама, у јавним предузећима и установама владају партијски директори и царује партијско запошљавање, град се налази у урбанистичком хаосу, упропаштени су јавно комунално предузеће „Комуналацˮ, Туристичка организација Чачка, Центар за социјални рад… У Чачку данас раде само апотеке, коцкарнице и банке. Једном речју, Чачак је изгубио своју градску душу, јер су њиме завладали они који нису достојни да му буду на челу.

За ових 19 година док је народ сиромашио – они су се све више богатили! Данас су они најбогатији министар у Влади Србије и најбогатији градоначелник у Србији. Нико сем Покрета Двери не сме да их пита за порекло имовине нити да им испита магистарске радове. Три године колико је на власти Војислав Илић нити једном није поднео извештај скупштини града шта је урадио као градоначелник, а своје извештаје о раду нису поднели ни градско веће ни градске управе које води.

Они су навикли да никоме не подносе извештаје и да немају озбиљну опозицију. Зато им толико сметају Двери. Јер смо им жестока опозиција пуне три године и не могу да нас купе. Нисмо на продају. Исто тако не могу у Двери да убаце своје људе као што су убацили у готово све друге странке власти и опозиције у Чачку, попут примера Вељка Неговановића, леве руке браће Илића у СПС.

Зато тражимо оставку министра за ванредне ситуације у Влади Србије Велимира Илића и градоначелника Чачка Војислава Илића. Још једном ћемо за овај наш захтев за смену актуелног градоначелника затражити подршку одборника опозиције, као и одборника СНС у скупштини града Чачка, након смене др Александра Радојевића, чувара браће Илића на власти, са места повереника СНС у Чачку. Потом ћемо јавност упознати ко је потписао захтев за смену, а ко није и све време ради за Илиће у нашем граду.

Изазивам браћу Илиће на директан ТВ дуел на чачанској телевизији по њиховом избору. Или нека изађу да се коначно једном суоче са правом опозицијом, или нека поднесу оставке и склоне се са политичке сцене после 19 година бахате власти, крадуцкања, личног богаћења преко политике, фалсификовања академских звања, лажирања одлазака у инвалидску пензију, безобразлука, неморала и других недела којима нема краја…

Инфо служба Двери у Чачку