Прочитај ми чланак

БОШКО: Небојша синоћ у МУП-у хтео да поднесе оставку; Вучић што пре да оздрави

0

Министар полиције Небојша Стефановић је у петак увече био спреман да поднесе оставку, тврди лидер Двери Бошко Обрадовић.

– Чујем да је драма до касно у ноћ била и у седишту МУП-а: Небојша из Београда хоће да поднесе оставку, а Горан Папић, заменик начелник СБПОК, донео да преда пиштољ и значку и напусти МУП. Размишљате у добром правцу, али то није довољно. Мораћете и кривично да одговарате за све – открио је Обрадовић на „Твитеру“.


Он је Александру Вучићу пожелео да што пре оздрави како би могао кривично да одговара.

– Ако Вучић заиста има срчане проблеме, мада је у питању особа која не уме да изговори истину, желим свако добро и брзо оздрављење да може да поднесе оставку, мирно преда власт и буде способан да кривично одговара на суду. Ако опет лажу да скрену пажњу онда је нека друга болест – поручио је Обрадовић.

Он истиче да делегација ЕП има избор: или ће констатовати да у Србији нема услова за слободне и поштене изборе, и тек тада ће доћи до правог дијалога између власти и опозиције, или ће стати на страну недемократског режима и између Вучића и демократије изабрати Вучића, што ће бити и крај ЕУ приче у Србији.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!