Прочитај ми чланак

БОШКО: На протестима у Београду треба тражити оставку Вучића и Владе Србије

0

Народни посланик и лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је да не разуме зашто се на протесту у Београду не тражи оставка Председника Србије Алекандра Вучића и комплетне Владе Србије, прелазна влада и ванредни избори на свим нивоима.

Додао је да да он није организатор протеста и не жели да се меша.

„Лично сматрам да је ово једини прави политички захтев који грађани траже на улицама и ово је једино право решење да дођемо до слободних медија и поштених избора. Још 2017. године Двери су организовале протест испред зграде ТВ Пинк са захтевом да РЕМ забрани ријалити програме и одузме националну фреквенцију овом медијском злу, што у то време није препознато као битна тема“, написао је Обрадовић у ауторском тексту, а пренеле су Двери.

Обрадовић је подсетио да је раније самоиницијативно ушао у зграду РТС-а и штрајковао глађу 11 дана на степеница испред Дома Народне скупштине, а нико му се није придружио.

„Можда неко воли да шета градским улицама и протестује ради протеста, али ја у томе више не видим смисао. Или имамо критичну масу да покренемо политичке промене у нашем друштву, или је немамо“, рекао је Бошко Обрадовић.