Прочитај ми чланак

БОШКО: Милов брат близанац Вучић ће морати да нас хапси за Васкрс у цркви!

0

Бошко Обрадовић оштро је осудио скандалозно хапшење Митрополита Амфилохија у Црној Гори, као и прогон верника СПЦ у Црној Гори. Такође, изразио је забринутост да би сличне ствари ускоро могле да се догоде и у Србији.

– Мислим да ће и у Србији Милов криминални брат близац Александар Вучић морати да хапси вернике, јер нам сигурно не може забранити да за Васкрс будемо у својим црквама на богослужењу, поштујући све мере заштите и физичког дистанцирања. И у ванредном стању Устав нам гарантује верска права – поручио је лидер Двери.

Он је нагласио да је хапшење Митрополита Амфилохија врхунац Миловог режима у ЦГ који у ванредним околностима покушава оно што није успео у редовним.

– Нема сумње да и његов криминални брат близанац у Србији ради исто. Али, „тврд је орах воћка чудновата, не сломи га, ал’ зубе поломи“. И тамо и овде!Неће нам сигурно Вучић одређивати да ли ћемо ићи у цркву за Васкрс! Ако могу кућни љубимци у шетњу 4 пута за викенд или ако власт шаље 1.700.000 пензионера у продавнице у затвореном у 3 ујутру – са којим образложењем верници не могу на 2 сата на богослужења на отвореном? – поручује Обрадовић.