Прочитај ми чланак

Борко упутио хитан апел: Народе, помозите да пронађемо Дачића – министар је нестао

0

Заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић у данашњем ФБ лајву јавно је поставио питање где је нестао министар спољних послова Ивица Дачић:

“Дачића нема јуче, није се појавио на суду као тужилац, јер је тужио Маринику Тепић. Пре тога није га било ни у Вашингтону где је напредњачка приватна делегација потписивала споразум са Доналдом Трампом. Премештамо амбасаду из Тел Авива у Јерусалим, посвађани смо са пола света, предајемо економске ресурсе на Косову и Метохији, а кроз режимске медије и таблоиде Александар Вучић тврди да то није тако.

Доказ да министар спољних послова, као ни наш амбассадор у Вашингтону нису били на потписивању споразума говори да ми више немамо државу.Имамо распад и узурпацију државе о чему сведочи и наступ министра одбране Александра Вулина који је размишљао да учествујемо на војним вежбама са Белорусијом у којој се народ бори за слободу.

Немамао институције, немамо Скупштину, нажалост имамо само председника републике, и његову самовољу ”, указује Стефановић.

Он истиче и да је Странка слободе и правдде једина понудила Декларацију о помирењу српског и албанског народа,а самовоља напредњачке власти сваког дана све је бруталнија.

“Напредњачка Весићева власт уз аисстенцију Синише Малог продала је Београђанку. Људи да ли сте нормални шта радите. Да ли сутра од вас можемо да очекујемо да продате овај парк, Калемегдан, док има да се прелива у ваше џепове. Срамота”, каже Стефановић и додаје: “Људи ако бога знате не иде се на преговоре три месеца пре избора у Америци. То сте урадили и помагали кампању Хилари Клинтон, никада се не стаје на страну било код кандидата”.

На крају емисије Стефановић је поручио да ће бити изабран најдуховити коментар на страначкој ФБ страници, а са аутором ће попити пиће.