Прочитај ми чланак

БОЛЕСНО Вучић одмах напао Топалка: И њега генија, и Бодирогу ћемо да победимо!

0

Тек што је један певач народне музике критиковао Александра Вучића, СНС диктатор је у новом, свакодневном испирању мозга народу, напао управо тог певача! Сујета и ненормалност какви се ретко виђају.

– Они се воде: „Ми ћемо оне који нас предводе да сакријемо, да се не види да нам је Ђилас вођа, а ви ваше не смете да поставите“. Ево ја кажем „ја уколико ја победим, спреман сам да вам помогнем“. Ја њима предлажем, ако већ не смет Ђиласа да ставите, хајде онако храбро ставите на чело листе лепо Михаел Рот, Шидер, Шенак, то је ваша листа за Београд, а можете на то да додате кога хоћете, и Бодирогу и Топалка, све ћемо да вас победимо заједно, зато што народ хоће оне који ће да се боре за Београд, за људе.

– Све време су нам говорите „немојте за њих, они су крезуби другосрбијанци“, да кажете нешто ружно против Александра Вучића, тог секунда и Топалко постаје геније. И да дођу из шуме тог дана биће најбољи на свету и најмодернији само да кажу нешто против мене. Ми њих нећемо да вређао – рекао је Вучић.