Прочитај ми чланак

БЛАГО АНДРЕЈУ ВУЧИЋУ Господин адвокат не може да „убоде“ врата суда (ВИДЕО)

0

Благо Андреју Вучићу. На суђењу са потпредседником Народне странке Мирославом Алексићем због оптужби за "Јовањицу" заступа га СНС народни посланик, господин Владимир Ђукановић. И тај прекаљени адвокат Ђукановић опет је мета подсмеха на друштвеним мрежама.

Стварно није фер. Господин Ђукановић не може да „убоде“ врата Првог основног суда у Београду и то сад сви знају.

И ево га! Први пут, па лево… Други пут… Десно.

Већ га зној облива, махнуо је камерама… Ијао! Али ту је судска стража да га спасе блама.

И, наравно, корисници друштвених мрежа су у акцији.

– Оно кад глумиш адвоката а никад ниси ушао у суд, па не знаш ни где су врата – један је коментар.

Стварно, твитераши, шта сте на крај срца. Господин Ђукановић можда не зна где су врата, јер још није сишао са крова, због чега је добио и кривичну пријаву.

Подсетимо, пред Првим основним судом у Београду почело је суђење по тужби Андреја Вучића коју је због наношења душевне боли поднео против Мирослава Алексића, због његове изјаве да је власник „Јовањице“ Предраг Колувија, осумњичен за узгој велике количине марихуане, приликом хапшења позвао брата председника Србије.

Алексић је навео да је Колувија био највећи произвођач марихуане у Европи и да је имао директну заштиту функционера СНС, који су посећивали то имање, „почев од директора Агенције за борбу против корупције Драгана Сикимића и покрајинског секретара за капитална улагања Недељка Ковачевића, па до министра одбране Александра Вулина“.