Прочитај ми чланак

Бивши шофери Вучића и Николића на челу општине Земун?!

0

novi-predsednik-opstine-Zemun

Фотографија: Дејан Матић, председник општине Земун

( Србин.инфо)

Као епилог изборне победе СНС у Земуну, за председника општине Земун је постављен Дејан Матић, бивши шофер Александра Вучића (2000-2008.год), а за помоћника је изабран Славиша Топаловић, бивши шофер Томислава Николића (пре 2009.год.).

– Топаловић је био ауто лимар, куповао слупане аутомобиле па их сређивао, препродавао и тако зарађивао. Живео је у скромном домаћинству са родитељима и братом, а сада има велелепну кућу у Угриновцима. Једини званичан посао био му је возач у СРС, и то Томин, па је са тога радног места постао напредњачки члан општинског већа, а онда и помоћник председника општине – тврди извор из СРС, који је у Шешељевој странци био близак са Матићем и Топаловићем

– Дејан је имао исту стручну спрему као и Славиша, па су вероватно заједно радили. Он га је учланио у СРС, његов једини званични посао у СРС је био да вози Вучића . Кратко је као радикал био секретар МЗ Угриновци, а сада је председник општине. Направио је  велику кућу у Угриновцима.

slavisa topalovic

Фотографија: Славиша Топаловић (лево), помоћник председника општине Земун

По тврдњи нашег извора, Дејан Матић је за своје потребе будуће политичке каријере, на волшебан начин стекао диплому приватног универзитета „Унион“, до тада је од стручне спреме имао средњу школу за аутолимара.

– Садашњи председник општине Земун има исту диплому као и његов колега Славиша Топаловић, исти је факултет, само Матић има звање „Оперативни менаџер“, а Топаловић „економски оперативни менаџер“, ма шта то значило. Обојица тврде да су факултет завршили у рекордном року од краја 2009. до 2012. – тврди извор из СРС.

biografija dejan matic

(Србин.инфо)