Прочитај ми чланак

БЕОГРАЂАНИМА нуде 1.500 динара по дану за придруживање Вулиновом „штрајку глађу“?!

0

Министар одбране Србије Александар Вулин и заменик градоначелника Београда Горан Весић саопштили су да ће ступити у штрајк глађу. На интернету се појавио скриншот СМС поруке путем које се Београђанима нуди 1.500 динара дневно да се придруже штрајку.

На Фејсбук профилу утицајног БиХ новинара Драгана Бурсаћа појавио се интересантан скриншот СМС поруке у којој се види како непозната особа грађанима Београда нуди 1.500 динара (око 12 евра) за један дан проведен са штрајкачима.

Како се наводи у поруци, они који се одлуче на овај потез треба да издрже најмање до 18 сати без хране, а након тога добијају лимунаду и чај с медом. За сада непозната особа наводи како је потребно да једна особа издржи најмање пет дана у штрајку, а исплата се врши након сваког издржаног дана.

„Узмеш који динар, очистиш организам, а и подржимо министра“, стоји на самом крају СМС поруке.

Према наводима србијанских медија, у штрајку ће се Вулину и Весићу придружити и посланици СНС-а предвођени шефом посланичке групе Александром Мартиновићем, као и заступници те странке у Скупштини града Београда.

Горан Весић је недавно изјавио како у штрајку глађу види једини начин да се супротстави „хулиганизму и насиљу које лидери Савеза за Србију Бошко Обрадовић и Драган Ђилас проводе у Београду“.