Прочитај ми чланак

„Београд на води“ проп’о (ВИДЕО)

0

Фантомски пројекат "Београд на води", који црпи милионе евра из буџета Србије, реализује се тако фушерски и непрофесионално да су плоче постављене на шеталишту у близини Куле Београд, већ почеле да се климају и распадају.

Иако се Александар Вучић хвали како је Београд на води архитектонско чудо, те да се центар престонице већ спушта на реке, где ће боравити његова новокомпонована елита, квалитет радова на том, како присталице режима воле да се хвале, највећем градилишту у Европи, такав је да су већ почеле да се распадају плоче на шеталишту у близини Куле Београд.

Како се може видети из приложеног снимка, пролазници се клацкају на расклиматаним плочама, које нису дуго издржале да стоје компактно.

Некима се чини да је у одговоран нестручан извођач радова, али је заправо крива власт која унајмљује предузећа блиска владајућој странци и Александру Вучићу, а не она која имају потребне квалификације.

Са друге стране, због катастрофалне економске политике која тера грађане из земље, Србија се суочава са недостатком квалификоване радне снаге која је листом отишла трбухом за крухом на Запад, док је режим приморан да ангажује слабо квалификовану јефтину радну снагу из иностранства.

Све у свему, какав предузимач, такав и извођач радова.