Прочитај ми чланак

„Беливукови људи били корисни Вучићу као батина и за опозицију“ (ВИДЕО)

0

Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, објавила је видео снимак на друштвеним мрежама на којем се виде, како она каже, људи ухапшеног Вељка Беливука ангажовани од стране СНС за застрашивање опозиције и грађана током ванредног стања.

– Како су Беливукови људи били корисни Вучићу као батина и за опозицију! Док из просторија СНС излазе с наредбама за бакљаде током ванредног стања! И награђени запошљавањем у јавним предузећима – пише Мариника Тепић у опису видео снимка и најављује конференцију за медије данас у 13.30 испред седишта СНС у Панчеву.

Потпредседница ССП јуче је рекла да је хапшење Веље Невоље продукт „породичних свађа“ Вучића и осталих чланова његовог тима.

– Беливук је био добар Вучићу за обрачуне и са новинарима и опозицијом и у спорту и у нарко тржишту. Сада кад је дошло до породичних свађа између партије и братије, када је мечка закуцала на врата братије Вучић, одједном је Беливук са дружином постао шокантно откриће велике мафије, а до јуче су били породична мафија Александра Вучића – истакла је Тепић