Прочитај ми чланак

Бакарец: Вучић уздиже, вакцинише и лечи Србију (ВИДЕО)

0

Посланици Српске напредне странке и бројни напредњачки ботови свакодневно се труде да се што више ушлихтају Александру Вучићу. У Скупштини се из уста СНС јастребова могу чути оде на рачун напредњачког лидера, а у жестокој конкуренцији истиче се Небојша Бакарец.

Поред тога што скандалозним фото-монтажама и лажним оптужбама црта мету на челу опозиционим политичарима (Драгану Ђиласу и Мариники Тепић), данас је одлучио да у Скупштини ода нову почаст Александру Вучићу, наравно како би заузео што бољу позицију у СНС.


Тако је данас у Парламенту било речи о Закону о очувању ћирилице, а посебно је био надахнут управо Бакарец.

– Ћирилицу су, због њене важности, протеривали многи, од аустроугарских владала до домаћих аутошовиниста и окупатора, који су од 2000. до 2012. године потпуно маргиназовали ћирилицу – рекао је Бакарец, који није могао да побегне од оптужби на рачун „бивше власти“.

Али, није то било све од Бакареца, будући да је на крају говора, а како другачије, хвалио Александра Вучића. И то је чинио цитирајући Плутарха, рекавши да је језик као ћилим.

– А ми, предвођени председником Вучићем, слободно одмотавамо ћилим српског језика и ћириличног писма, решени да се више никада не расрбљујемо. Председник Вучић освешћује Србију, уздиже Србију, гради Србију, вакцинише Србију и лечи Србију, лечи прошлост у садашњости, ради будућности. Живела Србија – рекао је надахнути Бакарец, што можете видети од 12:40 приложеног снимка.

Наравно, награђен је аплаузом…

И то је данас Србија…