Прочитај ми чланак

Бакарец позвао на ликвидацију Ђиласа и бившег шефа БИА

0

Посланик Српске напредне странке (СНС) Небојша Бакарец изјавио је у Скупштини Србије да постоји завера против председника Александра Вучића, а упутио је индиректну претњу бившем шефу БИА Саши Вукадиновићу, чију су фотографију из Трста са Драганом Ђиласом су објавили поједини таблоиди.

“Шта је друго него ковање завере? То што је урадио бивши шеф БИА је крајње непрофесионално и недопустиво у професионалним обавештајним односима. Замислите да се бивши шеф Федералне службе безбедности састаје са (Алексејем) Наваљним. Знате како се то решава у Русији? Тако што те више нема”, изјавио је Бакарец у јавном преносу седнице Скупштине Србије.

Бакарец је изјавио да постоји завера против председника Србије а према његовим речима циљ је заштита угрожених интереса појединих лидера опозиције, представника бившег режима и појединаца из владајућих структура.

Рекао је да први имају интерес да заштите богатсво које су нелегално стекли до 2012. године и да се поново насилно врате на власт, а други имају циљ да заштите новостечено богатсво и да задрже привилегије власти и моћи. Бакарец је истакао да обе групе као главну препреку за остварење својих мрачних циљева виде у председнику Вучићу.

Он је претходно објаснио да постоји хронологија зевере:

“… двогодшњег прислушкивања Александра Вучића, снајперских пушки клана Беливук, сетимо се међусобних веза клана Беливук и Дијане Хркаловић, Дејана Миленовћа, Александра Кајмаковића, Елеза, Милачича, Кокезе, Владимира Вулетича, Саше Вукадиновића, Драгана Ђиласа”…