Прочитај ми чланак

Ана Брнабић у епизоди “Твој шлихт звучи познато”

0

Политичари владајуће коалиције, посебно они из Српске напредне странке, користе сваку прилику да похвале свог лидера Александра Вучића, па је и премијерка Србије Ана Брнабић искористила отварање тржног центра "Галерија" у Београду на води да поново јавно испољи неизмерну љубав према "свом шефу".

Окружен новинарском екипом, политичарима из своје странке и представницима компаније Еагле Хиллс, Вучић је данас обилазио новоотворени тржни центар, фасциниран изгледом “највећег и најбољег шопинг мола у овом делу Европе”. Како би појачала председникову фасцинацију, а и да би потврдила да је на линији његовог размишљања, премијерка Брнабић је одлучила да се пребаци у улогу новинара државних телевизија и да постави питање које “греје срце” председнику.

FOTO: PRINTSCREEN / TANJUG

“А председниче… Је л’ погледао неко колики је ово приход за град, само кроз порез на имовину”, упитала је критички премијерка Брнабић Вучића о томе шта представља и колико заправо значи престоници још један шопинг мол.

И ту није био крај, премијерка је након неколико минута похвалила и чињеницу да један редак бренд за децу долази у Београд и да ће управо бити у тржног центру “Галерија”. Овог пута се није директно обратила председнику већ је пред њим разговарала с министром финансија Синишом Малим.

“Знате онај бренд… Коначно у Србији… Феноменална продавница за клинце”, говорила је премијерка.

“Они су тражили да се појави овако место да би дошли у Србију”, одговорио је Мали.

Ово није први пут да се премијерка шлихта Вучићу. Недавно је говорила како председник “није човек коме се сервирају ултиматуми”. Када је на једној од телевизија с националном фреквенцијом показивала слику његове деце, дословце је рекла:

– Донела сам једну фотографију, ово не зна председник, шеф, убиће ме вероватно.

Открила нам је премијерка још нешто о свом шефу:

– Вучић не воли да стране амбасаде утичу на то ко ће бити у влади тако да ко год се позове на њих неће бити члан Владе.