Прочитај ми чланак

Американци побркали Вучића и Лукашенка!

0

Шта о Александру Вучићу заиста свет мисли показало се у 24 часа када је још једна његова бесмислена изјава намењена домаћој јавности стигла до Америке.

Наиме, АП је пренео његову изјаву у којој је позвао Твитер да му угасе профил као Трампу. Вучић је то урадио после одлуке ове компаније да твитер налоге више десетина медија у 20 земаља, међу којима и Србија, обележи реченицом да раде за владе тих држава.

Вучићеву изјаву су амерички медији дочекали са неверицом и очигледно су мало погледали по Google-у ко је човек који је тако нешто рекао јер су то пренели у својим текстовима.

Један од америчких медија тражећи слику великог, светски познатог и признатог председника Србије направио је грешку.

– Према агенцији АП, Вучић, ултранационалиста, контролише масовне медије у земљи више од 10 година. Заузврат, често се објављују напади на опозиционе личности, независне медије који извештавају о наводним Вучићевим везама са организованим криминалом и владама Западне Европе. Вучић је честитао свим медијима који су добили такву ознаку на свом налогу на Твитеру, рекавши да „шире идеје слободољубља“ – пише овај медиј.

Очигледно су новинари New York Daily Newsa тражећи Вучићеве слику наишли на његову фотографију са Александром Лукашенком која је настала приликом његове посете Србији. Не знајући ко је ко на слици ставили су у вест Лукашенкову фотографију сматрајући да он више личи на председника Србије који је дао такву лудачку изјаву од самог Вучића.

Не знајући какву грешку праве новинари New York Daily Newsa су у ствари рекли истину:

Нема разлике између два Александра! Исти су – два диктатора која уништавају своје земље.

Једина разлика је у томе што белоруски председник има бркове, а српски их нема. Можда је време да их пусти па да и та једина разлика нестане…