Прочитај ми чланак

А САДА ЋЕШ ЛЕПО ДА ПРИЗНАШ ко руши Вучића

0

balkanski spijun vucic

САМО САТИРА СРБИНА СПАШАВА

Екстра ова фора са мантром „То преко мене покушавају да ударе на Вучића“, свега ми и крајње употребљива у свакој прилици!

Верујте, пробао, ради, скоро ко она „Aфричка шљива“- „Вучић- не пада“, или она баба с лоботомичне рекламеза некакв препарат против бубуљица: „Ја сам мог унука прво спа’ал утрљавајући му Вучића, а онда га и ожен’ла, Вучићем“…

Живим у будистичко- напредњачко хармонији (имам и мали кип Зорана Бабића с голим стомачићем, подсећа на Буду који 45 дана није пришао тоалету, мада за судоперу не гарантујем)?!

Елем, звони поштар, отворим, маше неком плавом ковертом и шпилом рачуна, погледам га испод ока и одбрусим: „Јел ти то преко мене удараш на Вучића, а“ и залупим врата! Оде збуњен не знајући јел пошао ил дошао?

Пас се узвртео, хоће ретроградни господин напоље, гледам га – гледа ме, па тихим тономк шаптача псима објасним најбољем човековом пријатељу који ни мало не личи на књигу: „Џукело једна, синоћ си био и данас би опет?! Колико Вучић издржи без одласка напоље, пардон, у тоалет?.. То што си пас не оправдава одуство примисли да му се барем два дана дивиш физички, ментално, кинолошки и посве малтезерски! То преко мене удараш на Вучића, јел да?! Ја да те изведем, а ти свашта да лајеш по улици и запишаваш бандере које нам увече обасјавају европски пут?“… Схвати, постиди се, од у ћошак и тихо цвили ко Борко Стефановић пишући манифест ДС-а!

Замоли ћера да је преслишам пред контролни – ни у лудилу!

„Ћеро, сине татин, да је то тек преслишавање па ‘ајде, али запитај се да ли подсвесно желиш преко лекције о некаквим митохондријама да рушиш чика Aлека преко тате?! Њега није имао ко да преслишава- радио је у лондонској гвожђари и сам се препитивао у паузи између муштерија које су такође покушавале да га сруше, преко Вучића, тако да бих те радо преслишао, али знам чему то води: данас митохондрије, сутра истроија у којој се не помиње да је сам прешао преко Aлбаније, искулирао на Крфу, па отрчао да пробије Солунски форнт и потпише уговор о изградњи краљевине Југославије на води! Немој ћеро, зна тата за те форе“…

Уђем код фризера, гледа ме збуњено: „Тражите неког“, алудирајући да ми ћелави немамо шта да тражимо по фризерским салонима ваљда?..

„Не, хоћу паж фризуру, осим ако немате нешто против желећи да преко моје ћелавости ударите на Вучића чија вам викиншко – таласаста коса очигледно смета?! Е, па неће вам поћи за руком и маказицама- хоћу фризуру ко Тасовац и тачка!“

mihailo medenica autorГодишњица брака, рецимо, госпођа иште поклон, а и сексић приде!

„Поклон сам изоставио јер су мере штедње, а секс одбијам јер би то био најгнуснији покушај рушења Вучића преко мене, тако да нема везе са потенцијом већ чистим принципом! Човек, уосталом, не настаје репродукцијом, већ умакањем Вучићеве фотографије у кипућу воду и испијањем чаја од очаја, овај, Aлека! Ево, стави фотографију на груди а ја ћу да прелијем врелом водом, видећеш- вриштаћеш ко у екстази, а осећај неописив, опекотине другог, трећег и напредњачког степена!

Комшија замоли да му помогнете у селидби! Ни случајно, провокација! Извините се, не превише љубазно, и објасните: „Aха, као плакари, а у ствари само желиш да удариш на премијера преко мене! Види, још и веш машина „беко“, иако је Стефановић др Небојша ставио тачку на случај покушаја убиства познатог бизнисмена!

Како за све ове године не видех каква сте ви џукела заправо, комшија, још ћете ми подметнути и фалсификовану личну карту Aндреја Вучића да на њу изнајмим порниће у ЦД клубу, па провоцирам жандармерију машужи им пред шлемовима: „Овај нисте гледали, ута-та-та-таааа! Дечко пробија ко кроз кордон“…

Практичних примера је толико, закључно с најсвежијим да сам одбио да дам крв и урин нац анализу, јер одлично знам да би злуради лаборанти одмах искористили да ударе на Вучића, тврдећи да смањује плате и пензије а себи бесправно повећава триглицериде и холестерол!

Ма, више ни пешаке не пропуштам на „зебри“, боље да их носим на хауби коју стотину метара него да дозволим да ударајући у мој аутомобил ударају на Вучића!

Доста, бре, више- ако ми се до 15 сати не јави Моника Белучи сматраћу то најдиректнијим покушајем рушења Вучића, јер, да извините, имам и ја камерицу а могу и да режирам ако треба ко онај Кустурица!

П. С. Обећавам да снимак нећу поставити на интернет- не пада ми на памет да ударим на Вучића, зна се ко је у овој држави задужен за пенетрацију у разум широких народних маса…

Извор: Dva u jedan