Прочитај ми чланак

А ДУГУЈЕ РАДНИЦИМА 8 ПЛАТА: Чеда купио жени мерцедес од 60.000 евра!

0

cedomir i jelena jovanovic

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић купио је најновији „мерцедес ГЛЕ 350д купе“, за који је морао да издвоји најмање 60.000 евра.

Овај некадашњи политичар, а данас бизнисмен, тако је постао власник једног од најпрестижнијих аутомобила, и то само шест месеци након његове светске премијере и месец дана након премијере у Србији.

Колико је Чеди било стало до овог модела потврђује и то што никако није могао да сачека званичну презентацију ове „мечке“, већ ју је наручио два месеца пре него што ће се она појавити на српском тржишту.

Извор из компаније „Мерцедес-Бенц“ тврди да је Јовановић био први наручилац овог модела, одмах након представљања у Нишу.

– Овај модел је светски хит и за њим влада помама богаташа у целом свету. Цена основног модела је око 60.000 евра. Чеда се определио за модел у црвеној боји – навео је саговорник Блица.

Јовановић је без трунке блама потврдио да је купио овај скупоцени аутомобил, иако, као што су српски медији већ писали, радницима у Фиделинки дугује осам плата.

– Купио сам га на лизинг на моје име, а не на име фирме и поклонио својој супрузи која га сада вози – рекао је Јовановић.

На крају остаје само нејасно: шта до сада чека пореска полиција!?

Извор: Блиц