Прочитај ми чланак

Обрачун унутар ДС: Триванкин муж зграбио милионе из државне касе!

0

Када вода улази у ушу, кланови унутар ДС сада једни против других (преко подобних медија) у јавност износе све прљаве радње, које су годинама несметано обављали.

 

Фирма "Протекта груп" супруга потпредседнице ДС-а Јелене Триван (популарне Горице Гајевић 2012), већ годинама има са државним институцијама склопљене послове о обзебеђивању лица и објеката.

 

То пише Курир наводећи да је фирма Драгана Тривана "Протекта груп" за последње две године из буџета државних инситуција на свој рачун "прелила најмање 33 милиона динара". Лист наводи списак већег броја државних и општинских институција са којима наводно ова фирма сарађује.

 

Неку врсту сарадње је фирма "Протекта груп" остварила са Управом за трезор, Општином Звездара, Предшколском установом Звездара, Агенцијом за лиценцирање стечајних управника, Националном службом за запошљавање, ЈКП "Чистоћа" Сомбор, Шумадијским управним округом, Пореском управом, Домом здравља Вождовац и Секретаријатом за дечју и социјалну заштиту Београд.

 

Драган Триван, муж потпредседнице ДС-а у изјаву за тај лист наводи да је његова фирма у пословима са државним институцијама зарадила мање од свих других у истом рангу.

 

"Моја фирма спада у мање фирме у бранши и као таква зарадила је мање од свих осталих у том рангу. Све послове смо добили путем јавних набавки, а ја стојим иза тога да моја фирма није учествовала ни у једном послу у коме је било шта нелегално. Зараде су јако мале тако да фирма ради на ивици егзистенције. Можда сам више изгубио него добио", рекао је Драган Триван.