Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: Вучић је зло, угледао се на осниваче Америке – курве и коцкаре

0

obican-seljak-vucicНиједан дан у Србији се не може почети, а да преко медија не добијамо информације о превеликој енергији нашег премијера и о самохваљењу потеза који су од животног значаја за будућност Србије. Једно је тачно, а то је да је сваки његов потез од велике важности за Србију али на жалост  они су лоши и уништавају Србију. Како било лепо да ништа не ради, мање би пропадали.

Обичан Сељак би његове потезе поредио са оном ситуацијом када имате велику саобраћајну гужву у граду. Када саобраћај регулише семафор то иде мало отежано али се често деси да кад саобраћај почне да регулише нестручни саобраћајац онда се по правилу прави општи хаос и учинак таквог полицајца је негативан. Ми сада у Србији имамо нестручног саобраћајца, а то је премијер. Његова највећа мана је што он све зна и никога ништа не пита, а те свезналице нам дођоше главе.

Још веће је зло то што наш премијер има пуно енергије и дневно ради и до шеснаест сати. Замислите колико би Србији било лепше када би он радио као сав нормалан свет осам сати. Тврдим да би нас он дупло мање упропашћавао и неко би можда тада подигао главу да велики вођа не маше сатаром изнад глава нон стоп.

Највећи учинак има премијер у медијима. Ту је неприкосновен, сви Србомрзци га фале, а он им великодушно узвраћа. Замислите и каубоји ће похвалити нашег премијера а он ће заузврат да им поклони само рудник бакра и злата у Бору. Са госпођом Меркел је био великодушнији. Њој је обећао само локацију за 20 фарми и уз фарме по три хиљаде хертара. Додуше на тридесет година не на вечито што би ми сељаци рекли. Успут што ће фарме прећи оптимум броја товљеника на једном месту и постати превелики загађивачи то премијера не интересује. И све то није доста, он је баби Меркеловој обећао да ће изменити Закон па да ће те фарме моћи да купују по праву пречег закупа само једну трећину државне земље у  општини где је фарма опет на тридесет година.

ШВАБА ЋЕ ТАКО ДА БЕСПЛАТНО ДОБИЈЕ ДА ПРАВИ 20 ФАРМИ, ТРИ ХИЉАДЕ ХЕКТАРА УЗ СВАКУ ФАРМУ И ПРАВО ПРЕЧЕГ ЗАКУПА СРПСКИХ ОРАНИЦА СА ТЕ ОПШТИНЕ, А САВ ТАЈ ПРИОРИТЕТ У ОДНОСУ НА СРПСКОГ СЕЉАКА! ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА !

Све је то ништа. Битно је да га баба Меркел пред целим светом похвали да је кооперативан. Неће Вучић да пита свој народ дали му то одговара шта он ради. Мисли Вучић да је народ глуп и да вођа све мисли за њега. Можда се он руководи оном Његошевом коју је велики владика додуше рекао у бесу:

„Пучина је једна стока пуста!“

А премијер не би ништа да пита стоку. Ајде што му је народ „стока“ па је ништа не пита, али се ми сељаци питамо што су му сви министри и кабинет исто тако стока па ни те сараднике ништа не пита већ их чује само када га хвале и кују у звезде.

После ових чињеница питам се ко је овде за психијатрију:  да ли Вучић, да ли његови сарадници који немају ни трунке достојанства па му дозвољавају да се на њих дерња, или пак прави психијатри који га не лече по Закону о лечење јер је бар то решено тим Законом.

Онај ко угрожава своје здравље или  здравље других, својим психичким стањем, мора да се лечи.

НАПРЕДЊАЧКА ПАРОЛА

Једина парола која је је успела је велика парола свом снагом за нова радна места, додуше за напредњаке, а што се тиче стручности то Премијеру не треба – он проглашава фалсификат доктората за легалан. Жао је обичном сељаку што неће да му нико каже где да купи један докторат, дао би ако траба и ланац добре земље. Зашто би једино обичан сељак у земљи сељака на брдовитом Балкану био без доктората.

Трчећи по каубојској амбасади попримио наш премијер самопоуздање које могу да имају само курве и коцкари који су основали Америку. Проблем је са Американцима што све купују новцем од пљачке али никако не могу да купе културу. Смета каубојима на Космету српска културна баштина где је свака „штала“ старија од њиховог устава. То њих боли и то би да затру у корену из простог разлога што ту не могу бити супериорни.

Исто тако ни Вучић никада није нигде радио осим што је цео живот продавао маглу и сада као свако неостварено биће покушава да пласира своју политичку моћ као памет, а то не иде. Када год је хапсио неког тајкуна обични сељаци су се питали колико времена ће требати да се утале.

Неће тајкун да му дође на ноге да се ко људи договоре па га он хапси да се натенане утале. Само једног моћника није смео да дира, а кажу људи да је то из “породичних разлога“. Ниједан ухапшени није осуђен, нормално је и то када можеш код великог газде да новцем купиш све па и невиност.

О каквом се карактеру ради видимо и из тога што се одрекао свог политичког оца и то баш због тога да покуша да буде калиф уместо калифа или бар да замени бога.

У Србији где се он за све пита моћници у сарадњи са локалном самоуправом обрађују изузетно много ораница без плаћања закупа. У Тителу се преко хиљаду хектара друштвене земље претворило у приватни капитал и када су људи покренули поступак приватник је већину тих ораница продао како му не би било ништа одузето. Проблем незаконитог отуђивања државне земље и разне врсте узурпације имамо и у Зрењанину и у Сенти и у Кикинди и у Ковину и на сваком делу Србије где има плодних ораница. Све то иде уз благослов великог вође под условом да не дирају у његову сујету и да се то и на неки други начин плати.

Ових дана се очекује да ће велики вођа покушати да наметне нови Закон о земљишту. Педантне Швабе и које се мувају са нашим премијером инсистирају да то мора бити по Закону. Сељаци мисле да ће ту у земљи сељака на земљи премијер сломити зубе.

БУНА ЈЕ У ТОКУ,  ЗАМИСЛИТЕ СЕЉАЦИ СУ СЕ СЛОЖИЛИ И НЕЋЕ ДАТИ СРПСКУ ЗЕМЉУ ШВАБАМА.

СЕТИО СЕ СЕЉАК ДА ЈЕ ЗА ТУ ЗЕМЉУ ГИНУО ЊЕГОВ ПРАДЕДА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ; ДА ЈЕ ЗА ТУ ЗЕМЉУ ГИНУО И ЊЕГОВ ДЕДА У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ САМО ДА БИ ЈЕ ОД ШВАБЕ САЧУВАО.

САДА ЋЕ СЕЉАК САЧУВАТИ ЗЕМЉУ И ОД ВУЧИЋА И ШВАБЕ ЗАЈЕДНО.

ОЧЕКУЈТЕ СВАКОГ МОМЕНТА ДА ВИДИТЕ И ЧУЈЕТЕ УСТАЛА ЈЕ СРБИЈА.

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА У МРАКУ ЖИВЕЛА САД СЕ ПРОБУДИ СЕРБЉЕ РАЗБУДИ.

ВУЧИЋ ЈЕ ПРОШЛОСТ САДА МУ ЈЕ КАСНО ДА ТО СХВАТИ И ВИДИ

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)