Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВ ДВОЈНИК Хрват тражи девојку преко друштвене мреже

0

"Ако желиш зрелу особу уз себе, а не смета ти што изгледам као Вучић, онда само сwипе десно", написао је један корисник тиндера из Хрватске и - убрзо се је његова фотка отишла много даље од тог дејтинг сајта.

Борна има 29 година, из Хрватске је и тражи сродну душу преко Тиндера, а себе је представио као двојника српског председника Александра Вучића.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAHHAAHHAHA ŠALJE DOPISNIK IZ LIJEPE NAŠE @mb.cro

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Не знамо колико потенцијалних партнерки је привукао таквим описом, али се његов профил нашао на страници Негујмо србски – коментари и лајкови само пљуште, а Борна је на корак од статуса инфлуенсера.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SEĆATE SE VUČIĆEVOG DVOJNIKA IZ HRVACKE OD PRE PAR DANA? E PA NAŠLI SMO GA HAHAAHHAHAHA. MSM DA JE RED DA GA PROMOVIŠEMO U NOVOG INFLUENSERA I DOTERAMO GA DO 10K FOLOVERA @_borninjo PODAJTE MU FOLO. KRENUO JE OD 29 FOLOVERA VIDEĆEMO DOKLE ĆE DOGURAT

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

До јуче је на инстаграму имао само 29 пратилаца, данас скоро 5.000. Па, ако међу њима не пронађе девојку својих снова, ни Тиндер му неће помоћи.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna (@_borninjo) on

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!