Прочитај ми чланак

Проф. Калајжић: Вучић опет пљунуо Србију – српска застава за НАТО злочине!

0

Алесандар Вучић је у складу са овлашћењима поново пљунуо на Србију. Уместо да од зликоваца тражи ратну одштету у износу од сто милијарди долара, окачио је Српску заставу на груди окупатора. На Србију се посрала и Ана. Она је на државним аутомобилима јавно изложила порузи грб и СРБ Републике Србије. У томе су јој помогли припадници државног обезбеђења МУП-а Републике Србије. Браво мајстори! Одлично штитите и представљате државу! За пар дана сви ћете добити награду - кривичне пријаве.

А пре неколико дана, Првом основном јавном тужилаштву у Београду поднета је кривична пријава против Александра Вучића. Упрошћено речено, издајник би требало што пре да заврши иза решетака. У пријави је посебно наглашена ургентност изрицања привреме мере удаљења Вучића са посла и његово болничко испитивање, а по потреби и лечење у надлежној психијатријској установи.

vučić

Програм државног партнерства Националне гарде САД (НГСАД) промовисан је 1993. године у циљу успостављања и интензивирања сарадње у области одбране између Националне гарде САД и држава насталих распадом СССР. Другим речима, Национална гарда САД прва је ударна песница хибридне НАТО индоктринације и окупације земаља које треба што пре претворити у даљински окидач према Русији. Канцерогени пипци НГСАД одмах капиларно пенетрирају у национални систем одбране, снимају и документују све чега се дочепају и на основу тога праве стратегију транзиције локалних оружаних снага у будућу НАТО формацију. То подразумева идентификовање и врбовање лојалних официра и њихово гурање на командне позиције. Посебан сегмент малигности представља прорачун наоружања којим треба опремити будућу НАТО чланицу, а своди се на то да униште постојеће и продају своје стандарде. НГСАД мисија је да обезбеде предуслове за преузимање војске и државе под НАТО окриље, те исту припреме за топовско месо. Наравно, све упаковано у мировне и сарадничко-спасилачке обланде.

„Споразум о статусу снага“ (Статус оф Форцес Агреемент – СОФА), којим се регулише уплив НГСАД на територију Србије, потписао је 7. септембра 2006. ондашњи председник Борис Тадић, а ступио је на снагу годину дана касније. Опште је познато да је Тадић демолирао војску, а НГСАД се размахала. Забележено је да су од 2010. па до данас, у „радне посете“ НГСАД у Охају одлазили Тадић, Шутановац, Вучић, Понош, Милетић, Диковић, као и бројни државни секретари, начелници Управа Министарства одбране и команданти оперативних састава Војске Србије. Организација заједничких војних вежби НГСАД и Војске Србије настављена је и појачана по Мојсиловићевом постављењу. Малигно НАТО/НГСАД присуство закочило је решавање дипломатског статуса Руског хуманитарног центра у Нишу, иако је статус Центра гарантован билатералним споразумом из априла 2012.

Да се подсетимо. У мају 2014. године спасиоци из Центра, први су притекли у помоћ Србији и за два дана су евакуисали више од 2000 становника из поплављеног подручја у Обреновцу. У оквиру ове операције у Србију и БиХ, авијација МЧС-а Русије је допремила више од 140 тона различите хуманитарне помоћи. У 2015. Центар је ватрогасно-спасилачким јединицама Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије поклонио 18 ватрогасно-спасилачких возила, 4 робото-техничка комплекса МВФ и 20 теренских аутомобила „Нива“. У јесен 2015. године, Центар је организовао и опремио 3 привремена прихватна центра за мигранте на српско-македонској, српско-хрватској и српско-мађарској граници (Шид, Прешево и Кањижа). У августу 2017. године Центар је обезбеђивао ангажовање хеликоптера МЧС Русије МИ-8 у Србији, што је спречило ширење шумских пожара.

Колико је јавности познато, нико од руских припадника Центра, нити сам Центар, нису добили никакво српско одликовање.

Али НАТО/НГСАД генерал јесте и то Српску заставу! То је сигуран показатељ где Вучић води Србију и каква нам се будућност спрема. Стварно је болестан.