После ПОМЕТЊЕ, Грци ЧАСТЕ СРБЕ: Ко донесе НАШ ПАСОШ добије попуст! (ВИДЕО/ФОТО)

0

Грчки хотелијери одлучили да сваког госта који се појави са српским пасошем часте 10 одсто попуста.

Трг Аристотел спреман за српске госте Фото: Егнатиа Палас
Удружење хотелијера Солунске регије одлучило је да свим гостима који се на рецепцији појаве са српским пасошем дају додатни попуст од 10 одсто. Они су ову одлуку донели јутрос са намером да, бар, мало олакшају српским туристима муке кроз које су прошли синоћ.

После јучерашњег тешког дана коначно нека лепа вест! Уз већ снижене цене, попуст од 10 одсто за српске туристе важиће током читаве сезоне!

– Договорили смо се да частимо српске туристе овим попустом, а управо обилазимо кафиће и договарамо да овај попуст важи за кафу на читавом Тргу Аристотел што значи да треба да шетајте кроз Солун поносно са српским пасошом у руци – каже Лефтерис Мутсикис, солунски хотелијер.

Носите српски пасош и показујте га свуда.

Грчки хотелијери су се добро припремили за ову сезону, пре свега, у смислу заштите од ковида 19. Рецепције су заштићене плексигласом или стаклом, доручак је обебезбеђен, објекти комплетно очишћени, а собе се третирају на специјалнан хигијенски стандард.

Делић атмосфере у рано јутро на Тргу Аристотел

Границу отворили хотелијери

Како незванично сазнајемо, проблем са отварањем граница решила је дипломатија, али су последњи „тас на ваги“ ставили хотелијери из Солунске регије који су синоћ извршили притисак на грчку владу.
– Сезона у Грчкој ове године уопште није почела и, до сада, сам имао само грчке госте, па сви чекамо српске туристи да коначно дођу, јер знају да уживају уз кафу са погледом на море – Ставрос Папдопулос, власник „Изи бара“ у центру Солуна.

Неке наше туристичке агенције су јуче објавиле нове ценовнике и смештај у Грчкој је свуда јефтинији. Тачније, по мајским и јунским ценама ће сада моћи да се летује у јулу и августу!

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!