Прочитај ми чланак

Ово је ВУК СТАНКОВИЋ, ухапшен због проституције коју води са Вучићевим кумићима

0

Вук Станковић је ухапшен због сумњи да је организовао проституцију, заједно са Урошем и Милошем Панићем, синовима Вучићевог кума Петра Панића Пане.

Осумњичени Станковић је направио налог на друштвеној мрежи “Инстаграм” који је био јаван и на којем је поставио оглас да због повећаног обима посла нуди посао масерке, наводећи да је дневна зарада 100 евра, а такође је направио и интернет сајт преко којег је нудио услуге тантричке масаже.

Цене сексуалних услуга су одредили осумњичени којима су оштећене одвајале од 50% до 70% зараде, а остатак задржавале за себе. Проценат новца који је припадао осумњиченима су остављале у кафићу у Београду на води или су по новац на адресе у Земуну долазили осумњичени и њима блиска лица, наводи се у саопштењу Трећег основног јавног тужилаштва.

За Вучићевим кумићима Урошем и Милошем Панићем и даље трага полиција и расписана је потерница због сумње да су посредовали у проституцији, а у цео случај поред Станковића умешана је и Соња Л. која је обављала послове секретарице.