Прочитај ми чланак

Нове вакцине и геноцид у најави! Хоћемо ли пристати на то?

0

Да ли сте знали да су, после Другог светског рата, децу у Југославији од безазлелног гљивичног обољења, званог косопасица, лечили радиоактивним зрачењем, због чега је огроман број те деце касније, кад су одрасли, добио туморе и умро пре времена? Не верујете? Ко не верује – нека чита како је микоза главе „лечена“ радијацијом: „Након Другог светског рата у Југославији је, због немаштине и лоших хигијенских услова – нарочито у колективним смештајима и руралним пределима – од микозе оболео велики број деце.

Влада је именовала посебан одбор, који је на састанку у Загребу 1949. прогласио епидемију и започео активности на лечењу оболелих. Претпоставља се да је у овом периоду после рата, а до почетка организоване кампање сузбијања косопасице на овај начин лечено око 20.000 људи. Већ 1950. масовна кампања је настављена уз помоћ Уницефа, који је обезбедио финансијска средства, опрему и логистику за кампању вођену све до проналаска “гризеофулвина” 1959. године./…/

Мали пацијенти су често невољно и уз плач одвајани од породице и одвожени у специјализоване болнице, којих је у Србији било пет – у Београду, Нишу, Шапцу, Новом Пазару и Пећи./…/ Међу њима је била и Живанка Кецојевић, коју су с братом аутобусом довезли из села Драгојевац.“Одвели су нас на лечење под претњом. Тако је то било у оно време. Осећали смо се као да смо у логору. Сви су нас звали ‘месечари’ због тога што смо носили беле ‘гипсане’ капице после зрачења”, памти Живанка. Њен брат је умро 1962. године од тумора главе, а годинама је имао психичке проблеме. Она је од тумора главе оперисана 1995.(1)

У Израелу су, после Другог светског рата, такође спровођени овакви „методи лечења“, па је израелска држава исплаћивала одштету жртвама истог. Код нас се то, наравно, никад није десило.

Видите ко је нам је „помагао“ у доба „друга“ Тита – УНИЦЕФ, наравно: бринули су о нашој о деци, па су их „усрећили“ радиоактивним зрачењем главе. Као што нас данас штити „Светска здравствена организација“, а фармакомафија нам нуди мегамоћне антикорона – вакцине; иначе, у нормалним околностима, вакцине се припремају пет до десет година. (2)

ВАКЦИНЕ ЗАРАЖЕНЕ КАНЦЕРОГЕНИМ ВИРУСОМ

Британски истраживач Крис Еверард, познат по својој доброј обавештености, недавно је истакао да је „држава у сенци“ ( код нас се, због буквалног преођења са енглеског, назива „дубоком државом“) „створила подкласу необразованих робова, храњених ГМО кашом…А овај експеримент над друштвом условио је „друштвени холокауст“…Милијарде су присиљене да живе у бетонским блоковима и градским сиротињским четвртима… Немају новца – а ако се и деси да дођу до новца, онда им се он на превару одузме.

Бетонски блокови су прекривени плеснима и гљивицама које узрокују полио болести… Али то је најмањи проблем породица радничке класе…

У овом тренутку, данас, у 21. веку, присутан је пораст броја деце оболеле од карцинома на глобалном нивоу – и овај тип тумора садржи вирус СВ40 који узрокује карцином.

Овај канцерогени вирус је прешао са МАЈМУНА НА ЉУДЕ у тренутку када је током шездесетих година 20. века убризган у СТО МИЛИОНА ЉУДИ…

Да – убризган је у 100 милиона људи током шездесетих и генетски је пренет на децу…

Можете се заразити канцерогеним вирусом СВ40 капљичним путем или удисајем честица које је неко кијањем избацио… Али како је могуће да масмедији не помињу ништа у вези са канцерогеним вирусом СВ40? Зашто се Бил Гејтс не упиње да направи вакцину за овај вирус СВ40? Зашто чак нема ни помена о њему на страници YouTube?

Многи лекови које израђују различите фармацеутске фирме проузроковали су огроман број нежељених ефеката и смрти… Многи лекови чак имају исти ефекат – људе претварају у необуздане зомбије са убилачким намерама…ИНФОДЕМИЈА (или медијска превара) такође сведочи и о запањујућим информацијама да је ТАЛАС КАРЦИНОМА широм света проузрокован ВАКЦИНОМ! ИНФОДЕМИЈА огромних размера је планирана да би милијарде људи било приморано на вакцинацију против КОРОНА ВИРУСА…

Са друге стране, неке од фирми које развијају вакцину против Корона вируса имају сумњиву и ужасну прошлост – неке од фармацеутских компанија су финансирале нацисте, док су неке од њих производиле лекове на бази кокаина за Хитлера… Неке фармацеутске корпорације су чак иницирале огледе у вези појаве Бубонске куге… А многе од тих ратних нацистичких компанија и даље постоје – и развијају нову обавезну вакцину против КОВИД–а.“

Није ништа измислио Крис Еверард. Људи су овим канцерогеним вирусом заиста били заражени шездесетих година 20. века – и то преко вакцина! Ко не верује, опет нека чита.(3)

Јасно је да је наметање опасних и непроверених вакцина око корона тровања најнепосреднији пут у нови геноцид.

Духовни син једног политичког Гробара и надређени доктора званог Смрт води нас сигурним путем ка свеопштем уништењу. (4)

Хоћемо ли пристати на то?