Прочитај ми чланак

Ко је огавнији Вучић или Макрон? Победник у фото-финишу је… (ФОТО, ВИДЕО)

0

Трансфер блама је доживео готово свако ко је синоћ гледао дешавања после одиграног финала на Светском првенству у фудбалу.

Аргентина је победила Француску, а играчи пораженог тима су очекивано били утучени. Глобалистича гњида Емануел Макрон је долетео на финале у нади да ће „триколори“ победити и да ће моћи да утрчи на терен, подигне пехар и присвоји тријумф за своје политичке поене.
 
Пошто се то није догодило, француска пудлица је одлучила да сиђе на терен и мобингује најбољег француског играча Килијана Мбапеа. Макрон је „тешио“ фудбалера на тако огаван начин да је код свих, као што смо напоменули, изазвао тежак трансфер блама, а гађење није могао да сакрије ни сам Мбпапе.

Ко је и навијао за Француску после ове слике му је сигурно било драже што је пехар освојила Аргентина.
 
И таман кад смо помислили да је по огавности Макрон победио и Александра Вучића, у фото-финишу је „златним голом“ ипак тријумфовао српски диктатор.

 
Уставокршитељу је пало на памет да је добра идеја да се накачи на победу Аргентине, пошаље им честитку „браво, пријатељи“ и себе посредно представи као некаквог шампиона света!!! Још Макрон мора да учи…
 
Подсетимо, издајник из Чипуљића је неколико пута пре почетка Мундијала изјавио „да ће наши стићи до полуфинала“. И заиста – Хрвати су стигли до трећег места и јуче у Загребу славили уз усташке песме.