Прочитај ми чланак

Језива сцена у Карађорђевом парку: Жена и дете трче преко шина док воз наилази…

0

Непознати младић спасао је жену и дете, својим јуначким гестом, када је у последњем тренутку повукао са шина на железничкој станици Карађорђев парк у Београду, док је у том моменту наилазио воз који је редовно саобраћао.

Како се може видети на снимку, све се догодило пре 9 дана, а у само неколико секунди младић је показао невероватну храброст.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

У једном моменту у даљини приказује се силуета жене и детета на изласку са станице, док ходају по средини пружног прелаза. Тада се појављује воз, а жена у страху покушава да трчи и дозива некога да јој помогне да извуче дете.

Младић који је седео на станици зачуо је њен глас и најбрже што је могао притрчава да помогне уплашеној жени и детету које има гипс на руци. Само моменат пре него ће воз стићи до места где се налазе мајка и дете, младић је успео да их зграби, повуче и тада сви заједно падају на бетон.

Након што је све прошло добро, младић је подигао дечака који је одмах загрлио мајку, а сама срећа је што нико није повређен и што је трагедија избегнута.