Прочитај ми чланак

Драма у Подгорици:“УКРАЛИ сте ми глас“ Полиција ВУКЛА старца и одвела са биралишта

0

Присутни грађани су оштро протестовали, узвикујући полицајцима и обезбјеђењу: “Срам вас било! Шта радите од старог човјека!"

Бирача од 80 година данас је са бирачког мјеста одвезла полиција након што му је претходно поништен глас јер, како му је речено, “није добро прекалупио листић”, јавља портал Волим Подгорицу.

Фото: Волим Подгорицу

Репортери овог медија налазили су се испред школе “Павле Ровински” на Старом аеродрому и у том тренутку грађани су их звали да уђу и снимају јер је старац коме је поништен глас лежао на поду.

Старац је казао да се зове Бакочевић, да има 80 година, и да жели да гласа јер су му ово, како је казао, последњи избори у животу. Претодно је гласао, а када је хтио да убаци листић у кутију, из изборне комисије су му рекли да листић “није добро пресавијен” и да му је глас поништен, на шта је он почео оштро да протестује и тражио комисију и право да гласа.

Дошло је обезбјеђење које је покушало да га избаци са бирачког мјеста, а након тога су дошла и два полицајца која су старца вукла по поду до излаза са бирачког мјеста, а потом су га одвезли. Присутни грађани су оштро протестовали, узвикујући полицајцима и обезбјеђењу: “Срам вас било! Шта радите од старог човјека!“, пише ВОП.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!