Прочитај ми чланак

ДР СТОЈКОВИЋ: Малагурски или ништа не зна или је лажни антиглобалиста

0

До 31.08.2018. у САД је исплаћено 3 957 922 573,54 долара на име одштете од вакцина. Произвођач фамозне ММР вакцине платио је казну од 3 милијарде долара због превара, подмићивања, лажирања резултата.

Не знам како ви, али ја плачем док гледам “српске” комедијаше и шаљивџије. Као што се ономад Кесић “шалио” са протестом родитеља против (хомо)сексуалног образовања претварајући га лакрдијашком алхемијом у “протес против мастурбације”, тако се и ничим изазвани Борис Малагурски латио спрдње са тзв. ”антивакцинашима” све ђипајући утабаном мејнстрим стазицом, пратећи актуелни (мало)граЏанерски тренд хејтовања истих, јербо, “антивакцинаши” су зло- јавио Бљуц.

Медијски рој мува заборавио је да обавести своју верну публику тапшача на звонце пар ситница:

У највећем делу Западне Европе вакцинација је необавезна, као и у САД где, осим неколико држава, остале имају религиозно и/или филизофско изузеће од вакцинације.

Агенција за лекове и медицинска средства Србије чува као “службену тајну” документацију о одобрењу вакцина које увозимо.

Институт за јавно здравље Батут не зна име институције или појединца који пред законом гарантује безбедност и ефикасност вакцина и који одговара за повреде након вакцинације.

Ниједна институција ове државе није дала комплетан и смислен одговор родитељским удружењима у Захтеву за информисаност приликом вакцинације.

До 31.08.2018. у САД је исплаћено 3 957 922 573,54 долара на име одштете од вакцина.

Произвођач фамозне ММР вакцине платио је казну од 3 милијарде долара због превара, подмићивања, лажирања резултата.

Исти тај произвођач финансирао је семинар нашим педијатрима 2017. тик пред епидемију и са њега је кренула “борба против антивакциналног лобија”.

У вези Кесића немам дилеме, али Малагурски или ништа не зна или је лажни антиглобалиста. Како год да било, у односу на обојицу, Карлеуша је кева.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!