БОЛЕСНО Кесић: Св. Василије заслужио да га мало зезам! Амфилохије ми баје (ФОТО)

0

Кесић очито планира да, вријеђајући Цркву и владике, задовољи "префињени" укус циљне публике - "грађаниста", аутошовиниста, спремних да аплаузом дочекају сваку "пошалицу" на рачун српског народа. Такође, пише да нема намјеру да посјети митрополита Амфилохија да га не би "спржио"

У посљедњем издању емисије “24 минута са Зораном Кесићем”, београдски новинар се „бавио“ изборима у Црној Гори.

Покушавајући да буде оригиналан и духовит Кесић је, уз осмијех, поновио „оцјене“ које су представници црногорског режима у посљедњих 8 мјесеци изрекли на рачун Цркве, крајње малициозно коментаришући њену улогу у укупним друштвено-политичким дешавањима у земљи, вријеђајући притом Светог Василија Острошког и митрополита Амфилохија.

Ова „оригинална“, другосрбијанска „сатира“ није оставила равнодушним бројне ТВ гледаоце и кориснике друштвених мрежа. Многи су реаговали бурно, оштро критикујући Кесића, док су неки покушали да му, у личној преписци, укажу да је оваквим иступом увриједио огроман број људи.

Узалуд.

Кесић очито планира да, вријеђајући Цркву и владике, задовољи „префињени“ укус циљне публике – „грађаниста“, аутошовиниста, спремних да аплаузом дочекају сваку „пошалицу“ на рачун српског народа.

Кесић поручује да неће да се извини, али и да је Свети Василије заслужио да га „мало зеза“. Такође, пише да нема намјеру да посјети митрополита Амфилохија да га не би „спржио“.

„Он ме сад сигурно мрзи и баје нешто против мене.“, наставио је Кесић да буде – „вицкаст“.

На крају, погледајте Кесићеве „бравурије“. Ово сатира није.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!