Прочитај ми чланак

Смеје се само Вучићу – Комшије Лазара Ристовског: Увек је надрндан и намрштен

0

Глумцу Лазару Ристовском (71) из буџета обилато капље одавно, пре Вучића је подржавао и Тадића, а под СНС-ом постао још богатији. Толико, да се развео од супруге и упловио у везу са Аницом Лазић (32).

Његове комшије у Земуну откриле су да је Ристовски продао своју луксузну кућу са базеном, у којој се често и фотографисао.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lazar Ristovski (@lazar.ristovski)

„Ристовски је кућу већ продао. Не живи овде већ неко време. Кад ког сам га видела био је намрштен, надрндан. Никад се није насмејао ни јавио, а ни његове прве комшије не мисле ништа боље о њему, то знам јер се дружим са њима“, каже за „Блиц“ комшиница Ристовског.

И остале комшије су потврдиле ову причу.

„Живео је ту код мене, не прича пуно са комшијама. Чуо сам да није причао годинама са једним комшијом, то сам чуо јер се ми овде сви знамо“, каже један Земунац.

Осим новца из буџета за своје бројне пројекте, Ристовски је од Александра Вучића као председника Србије добио и орден за заслуге. За узврат је активан на митинзима, држи говоре, ватрено подржава СНС у предизборним кампањама. За разлику од комшија – у друштву политичара је увек насмејан и љубазан, нарочито кад гледа у Вучића.