Прочитај ми чланак

ПРИЈАВИТЕ СЕ; ГЛАСАЈТЕ: Лепота је у мудрости – постаните заштитно лице CATENE!

0

Young woman lying on grass reading book.

Издавачка кућа CATENA MUNDI покреће кампању „Лепота је у мудрости“ и бира заштитно лице наше издавачке куће за 2014. годину. Пошаљите Вашу фотографију, позовите ваше пријатеље да Вас подрже и помозите нам да разбијемо предрасуде.

Смисао кампање је разбијање предрасуда да су лепе жене неинтелигентне. Желимо да вратимо понос и достојанство женској лепоти и да покажемо да је заиста права лепота у мудрости.

Свако ко жели да конкурише за заштитно лице наше издавачке куће CATENA MUNDI потребно је да пошаље своју фотографију на мејл адресу [email protected]. Пријаве трају до 10. октобра, када почиње конкурс и трајаће наредних 10 дана, до 20. октобра.

Девојка чија фотографија за тих 10 дана освоји највише лајкова на ФБ страници наше издавачке куће постаће заштитно лице Издавачке куће CATENA MUNDI. Пошаљите Вашу фотографију, позовите ваше пријатеље да Вас подрже и помозите нам да разбијемо предрасуде.

Непосредно по завршетку конкурса 3 девојке које су добиле највише подршке учествоваће у маркетиншком делу кампање и добити прилику да кроз професионално фотографисање и снимање спотова почнемо са разбијањем предрасуда и прикажемо нашем друштву да књиге нису изгубиле своју вредност. Такође, ново заштитно лице CATENE MUNDI биће специјални гост на овогодишњем сајму књига испред наше издавачке куће.

Наша издавачка кућа спремила је награде: за прво место таблет и комплет књига наше издавачке куће, а друго и треће место такође очекују вредне награде.

Лепота је у мудрости – мудрост је у лепоти.

Издавачка кућа CATENA MUNDI