Прочитај ми чланак

НИСАМ ТЕШКО БОЛЕСТАН! После вести да има РАК, огласио се Бора Ђорђевић

0

Рокер Бора Ђорђевић огласио се поводом навода листа "Свет" да болује од рака простате и да ускоро креће на лечење, што су пренели многи медији широм земље и региона.

– Бора је тек недавно сазнао да је болестан. Једино решење је операција – навео је, између осталог, неименовани извор овог часописа.

Foto: Medija centar Beograd

Фронтмен Рибље чорбе се, у кратком саопштењу, осврнуо и на друге наводе у поменутом чланку. Ђорђевић је нагласио:

– Рибља чорба није отказала, нити ће да откаже ниједан наступ. Напротив, већ 7. децембра смо у Минхену, а у припреми је и велика турнеја. Заказују се датуми и за њен амерички део. Вест о отказивању концерата је злонамерна, с тенденцијом да нам обезвреди изузетан албум „Да тебе није“, и унесе несигурност у наше фанове и обесхрабри организаторе.

Бора је наставио:

– Такође је злонамерно написано да тражимо некакве паре. Хвала онима који су понудили новчану помоћ, али новац нам није потребан. Сви у бенду смо осигурани.

На крају, Ђорђевић је истакао:

– Нисам тешко болестан, што се и видело на више него успешној летњој турнеји у 25 градова, а нарочито на последња два – 13. септембра у Љубљани и 5. октобра у Бечу. Свирамо и певамо боље него икад. Верујемо да су овакве дезинформације покушај саботаже неких лоших људи. У име „Рибље чорбе“, Бора Ђорђевић.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!