Прочитај ми чланак

„МОЈ СТАРИЈИ БРАТ И УЧИТЕЉ ЗАУВЕК, умро си на исти дан кад и мој отац“…

0

Вукашинов пост садржи и опис односа двојице глумаца

Од преминулог глумца Небојше Глоговца опростиле су се бројне колеге, међу којима глумци, музичари и друге познате личности.

Глумац и музичар Вукашин Марковић, познатији као Бебан из „Породичног блага“, својим дирљивим и опсежним поздравом привукао је посебну пажњу на друштвеним мрежама.

Марко је био пун живота! А онда је пре 2 године приметио обичну тачкицу на стопалу. Данас се бори за живот

Кад дође мој час, волео бих да ме ти сачекаш тамо… Сергеј Трифуновић се емотивном поруком опростио од Небојше Глоговца (ФОТО)

Мало је рећи да је Бебанова објава покренула лавину емоција.

„Био си један од хероја моје ране младости. Продавао сам твоје форе из филмова, питао се како си тако хладан као шприцер, а опет свима потребан. Онда сам те срео и упознао, и имао част да проведем четири године живота са тобом. Учио сам од тебе, први пут уживо видео како неко тако јебено кул може да пуши пљугу, и да је леп са сивим зубима, чуо лудачки смех и срећу целе екипе када казес три речи, а ти се ни не насмејеш. И млађе и старије колеге су биле луде да буду као ти“…

„Дискретни херој, мрзовољног израза лица. Мој старији брат и учитељ заувек. Умро си исти дан кад и мој отац. Седим на Калемегдану, и плачем и смејем се у исто време. Сећам те се колико си био велики и диван. Хвала ти на свему, мој Глоги. Био си својеврстан компас укуса, мере и истинске људске величине“… стоји на крају поста.