Прочитај ми чланак

САМО У СРБИЈИ: Председник и премијер једне државе отварају хотел! (ВИДЕО)

0

У Београду је свечано отворен хотел из ланца Хилтон, у присуству председника Александра Вучића, премијерке, представника компаније, чланова владе, амбасадора...

Председник Вучић је пресекао врпцу заједно са Аном Брнабић, министром туризма Расимом Љајићем, градоначелником Београда Синишом Малим, амбасадором САД Кајлом Скотом, потпредседником компаније “Хилтон“ за Европу Јохем-Јаном Шлајфером, представником компаније “Белага Манагемент Белграде“ Златком Здуњићем и генералним менаџером “Хилтон Белграде“ Николасом Хувертом.

Хотел “Хилтон Белграде“ са пет звездица има 242 собе, укључујући и 19 апартмана, а располаже са 656 квадрата простора за састанке, као и балском двораном.

Хотел има собе за спа третмане, сауну, фитнес центар, као и “Тwо Кингс“ ресторан у коме се послужују српска и интернационална јела.

Поред тога, на последњем спрату налази се “скy лоунге“, чија се понуда заснива на азијској кухињи.

Хилтон је водећа светска компанија за угоститељство са портфолиом од 14 светских брендова, који обухватају више од 5.100 некретнина са готово 838.000 соба у 103 земље широм планете.

Камен темељац положен је у априлу 2016. године.

 

„Хилтон“ на осам спратова, са подземном гаражом, налази се на углу улица Краља Милутина и Краља Милана. Како је раније речено, у хотелу ће бити запослено око 300 људи, а извођачи радова биле су углавном фирме из Србије.