Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ: Како ММФ суверене државе претвара у робове банкара (Видео)

0

Svetski bankari

(facebookreporter.org – Миодраг Новаковић)

Мислим да је овде потребно разјаснити за оне мање обавештене „ко је и шта је ММФ“…
Ево кратког резимеа ММФ, светског „финансијског предатора“ који у власништву и под контролом ноторне породице Ротшилд (Н.М. Ротшилд) и елитистичке групе од око 40 најбогатијих људи у свету.

Бивши директор Светске Банке (СБ) Џо Штиглиц, пре него што је „изгубио“ посао у тој банкарској мафијашкој организацији, успео да прошверцује аутентична документа , која доказују- да свака земља у свету, којом се „позабаве“ Светска Банка и ММФ, заврши са уништеном економијом, смењеном владом и врло често у жестоким социјалним нередима.

Документи СБ и ММФ објашњавају у детаље како СБ и ММФ наступају предаторски према „инфериорним економијама (земљама-метама)“:

1. Прво их присиле да потпишу уговор под  111 тачака.

2. У тим уговорима сиромашне земље морају да пристану да распродају своје „јавне ресурсе“- воду, електропривреду, гас, рудна богатства, итд…

3. Буду присиљени да предузму „економске мере („остерити“)“ које ће их евентуално уништити.

4.Присиљени су да уплате западним политичарима и моћницима „светске елите“ милијарде долара (вредности „фиксних“ добара) на њихове рачуне у швајцарским банкама.

Уколико то не учине, онда им се прети обуставама (зеленашких) кредита и покретањем стечајних поступака. Рецимо,најбољи пример за такву предаторску праксу СБ и ММФ јесте Грчка. У Грчкој је недавно чак и покренут судски поступак против више (нижих) директора СБ и ММФ. Током суђења адвокати ових глобалистичких финансијских мафијаша су се послужили „нирнбершком одбраном“, саветујући своје штићенике да на оптужбе одговоре да су „они само извршавали наређења одозго“ (на тај начин су се бранили и нацистички генерали у Нирнбергу тврдећи да су „само пратили наређења“).

Документи које сам пронашао на „нету“ садрже много детаља и описују комплетну методологију предаторске праксе СБ и ММФ-а на чијем је челу донедавно био и најновији члан Владе Србије, Доминик Строс Кан.

Овде се поставља логично питање- да ли га такво (ммф-предаторско) искуство чини „финансијским експертом“ који ће помоћи да се наша руинирана економија (од стране глобалне елите , чије је извршно оруђе управо ММФ) опорави- или га чини будућим „финансијсим гробаром“ наше већ умируће економије!?

Мени ово последње звучи убедљивије. Уосталом ако нам је већ на челу државе један „гробар“, није далеко од памети да су нам глобалисти на чело владе, под маском финансијског „гуруа“ довели још једног „гробара“.

На крају погледајте веома убедљиви и веома добро документовани чешки видео прилог (са српским титлом) који у потпуности демаскира „лик и (не)дело“  Строс Кана и ММФ-а…

ВИДЕО ПРИЛОГ: