Прочитај ми чланак

МАТЕМАТИКА, дијаспора и бољи живот

0

novac 5

У математици нема ни баба ни стричева. Она је толико сурово прецизна да никаква демагогија, идеологија и пропаганда не могу променити истину која каже да је 2+2 једнако 4!

Сходно томе погледајмо један занимљив податак.

У Србију годишње од расејања уђе преко 4 милијарде еура док се ниво страних инвестиција врти око милијарде.

Наша дугогодишња стратегија изгледа да је таква да радимо на томе да нам се рапидно повећа дијаспора не би ли и прилив средстава био већи на годишњем нивоу. Како то постижемо?!

Страначким запошљавањем и подстицањем негативне селекције веома једноставно ћемо оне најспособније међу нама натерати да своју срећу потраже у развијеним земљама света. Ми свакако имамо вишка инжењера, лекара, научних радника тако да зашто од њих не бисмо створили дијаспору која ће потом путем дознака бити финансијер Републике Србије.

Заштитом страних инвеститора у односу на домаће стварамо још један слој корисне дијаспоре директно шаљући у иностранство онај део наших предузетника који нису део страначко-буразерских комбинација и шема на намештеним тендерима.

Вештим маневрима наши политичари веома мудро повећавају број расељеника и самим тим сваке године се повећава количина новца која пристиже у домовину. Тако да немамо разлога за забринутост. Када остане милион или два највећих мазохиста међу нама који ће у оштрој борби са приватизацијама, реиндустријализацијама, реформама свакаојаког типа, преживети кренуће бољи живот!

Имаћемо њих 7 милиона који ће нас издржавати. Када останемо у разумном броју почеће тако дуго очекивани прогрес на овим просторима.

Тако да дајем пуну подршку Влади и Премијеру да настави у истом ритму и да све што слободно мисли и дела, растера у што краћем року широм света да сутра и нама сване.

Живео прогрес и светска револуција!

Извор: Србин.инфо – Милан Дошен