Прочитај ми чланак

Златановић открио све детаље хапшења у Пироту: Слободни медији сметају Вучићу

0

У емисји ГОСТ НЕДЕЉЕ коју води др Драган Петровић са истакнутим гостима из света политике и различитих сфера друтва, гостовај је Дејан Златановић, главни и одговорни уредним Србин инфа и историчар.

У емисији која је била дужа несшто од једног сата, Златановић је у њеном првом делу говорио о догађајима везаним за протесте грађана у селу Ракити на југу Србије.

Велики број грађана протестовао је због неизвршења судске одлуке о одстрањивању радова и инфраструктуре у вези малих хидроелектрана.

Дејан Златановић је извештавао са ово догађаја заједно са више других медија, а били су и представници Народних патрола са г. Дамјаном Кнежевићем. Златановић, Кнежевић и неколико других лица су приведени да се јаве у полицијску станицу у Пироту да дају исказ,иако им није објашњено због чегс се све то чини. Златановић је у емисији описао до детаља испричао читав догађај, као и то да су после више сати пуштени да иду кућама.

У наставку емисије је било речи о стању у земљи, медијима. Златановић је наговестио даљи рад портала Србин.инфо и Јутјуб канала Центар званични канал и Србин инфо канал.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!