Вучићев син у центру Београда, у мајици са ликом Гаврила Принципа

0

majicaДок траје геј парада у Београду, репортери „Србин инфо“ приметили су да се у центру престонице, ван дела који је блокирала полиција, шета син премијера Србије Александра Вучића, који на себи има мајицу са ликом Гаврила Принципа – „Наше ће сјене ходати по Бечу. Лутати по двору и плашити господу“.

Премијеров син је виђен у Светогорској улици заједно са три телохранитеља. Подсетимо, припадници Жандармерије данас су из чиста мира претукли су Андреја Вучића, брата Александра Вучића и тројицу припадника обезбеђења премијера Србије

Андреј Вучић је због повреда превезен на ВМА.

– Андреј Вучић је приватно био са тројицом чланова обезбеђења, које је добио као члан породице премијера. Како су у центру Београда распоређене јаке полицијске због Параде поноса, припадници Жандармерије су у Бирчаниновој улици, у близини Славије, хтели да легитимишу Андреја Вучића и њеогово обезбеђење након чега је дошло до кошкања и туче – каже извор „Телеграфа“.

Председник Владе Србије заказао је за 15 часова ванредну конференцију за новинаре.

(Србин.инфо)

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!