Прочитај ми чланак

Вучић на Хиландару с учесником Фарме и водитељем по.нографске емисије!?

0

Председник Србије Александар Вучић провео је Божић у српској светињи манастиру Хиландару на Светој Гори. Вучићу се у Хиландару обрео у исто време када и контроверзни бивши ТВ водитељ Дејан Станковић, познатији као Краљ.

– Мој други селфи са председником! Имао сам велику част да будем присутан на Божићној литургији у Хиландару. Сасвим случајно, стајао сам близу председника и чуо како се у току литургије молио за опоравак Стефана и Милоша који су рањени на Косову као и за Србију и цео њен народ. У току Божићне трпезе, обратио нам се где је истакао да је поносан што је држава Србија обезбедила сва средства за завршетак обнове манастира. Свима нам је честитао Божић, а ја сам почаствован што је са мном, на моју молбу, направио и селфи фотографију. Живео председник, живела држава Србија и живео цео српски народ – написао је Краљ на Фејсбуку, не скривајући одушевљење председником Србије.

Са каквом се персоном председник Србије сликао и дружио на Хиландару најбоље говори Станковићева биографија.

Такозвани Краљ је популарност стекао на ТВ Хепи, где је био водитељ контроверзне емисије „Луда кућа“. У њој су се гости свађали, износили пикантерије из приватних живота, а неретко је било и озбиљних туча. Један од гостију је био човек који је причао да је јео људско месо, а његова ћерка је тужила телевизију тврдећи да су због гледаности искористили психички болесног човека.

Осим „Луде куће“, Краљ је учествовао и у два ријалитија – у „Фарми“ и „Паровима“, где је такође активно учествовао у свађама. Снимио је и три контоверзне песме, од којих једна носи назив „Му*оња“.

Помислили би да после старлета, криминалаца и других персона са маргине српског друштва, не постоји особа која ће се наћи с Вучићем, а да се народ изненади. Ипак, Краљ нас је демантовао и доказао да не постоји довољно лоша биографију, довољно је само да похвалите председника и наћи ћете се у његовом друштву.